Szolgáltatásaink

Miért válassza a BNP Humán Kft. könyvelési szolgáltatásait?

 • Elkészítjük ügyfeleink és a hatóságok részére a havi-, negyedéves-, féléves-, és éves jelentéseket

 • Képviseljük ügyfeleinket az Adóhivatalnál a felmerülő ügyekben

 • Kizárólag tapasztalt, regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársakkal dolgozunk.

 • Felelősséggel végezzük a ránk bízott könyvelést. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

 • Negyedévente - kérésre havonta - rövid, tömör tájékoztatást nyújtunk cége állásáról. Érthetően, vállalkozói nyelven, hogy Ön akkor is megértse, ha a szakmájához ért, és nem a könyveléshez. Ügyfeleink tájékoztatását nem tudjuk le egy bonyolult főkönyvi kivonat elküldésével, hanem érthető, egyértelmű, pontos tájékoztatást nyújtunk az év közi árbevételről, költségekről, várható eredményről, adófizetési kötelezettségről.

 

 

Irodánk a mindenkori jogszabályok, irányelvek és állásfoglalások figyelembe vételével, legjobb tudása szerint, az Önök érdekeit mindenkor szem előtt tartva a következőkben felsorolt szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre.

 

Teljes körű könyvelés

A számlák könyvelése, beszámolók készítése, bevallások leadása és a határidők precíz betartása nem csak rengeteg időt és figyelmet, de komoly szakértelmet is kíván. Kiemelt üzleti döntései meghozatalához áttekinthető, naprakész könyvelésre van szüksége. Irodánk könyvelői segítenek a tisztán látásban azzal, hogy folyamatos információkkal látják el Önt vállalkozása aktuális helyzetéről és mindeközben követjük a releváns jogszabályi változásokat, betartva a határidőket, leadva a szükséges bevallásokat, hogy Ön munkája érdemi részével foglalkozhasson.

 

Bérszámfejtés

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt a munkavállalói bérek pontos kalkulációja kiemelten fontos terület egy vállalkozás számára. Mind a költségek optimalizálása, mind az alkalmazottak elégedettsége szempontjából jól felfogott érdekünk, hogy minden fizetés, járulék és levonás megfelelően legyen elszámolva és átutalva.

 

Bérszámfejtési szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

- bérszámfejtés

- munkáltató által fizetendő adók és járulékok lejelentése

- munkavállaló bejelentése

- munkáltatói igazolások kiadása

- munkavállalói juttatások, ellátások és adókedvezmények kezelése

 

 

Adótanácsadás

A költségek optimalizálása minden cégnek alapvető érdeke. Különösen egy induló vállalkozás számára kritikus kérdés, hogy a megfelelő cégformát és adózási formát válassza ki. Ugyanakkor a folyamatosan változó számos jogszabály nyomon követése ritkán fér bele a cégvezetéssel kapcsolatos teendőkbe. Akár új üzletről, akár meglévő cégről van szó, a BNP Humán Kft. szakemberei segítenek megtalálni a lehetséges költségcsökkentő tényezőket.

Miért kérjen segítséget adószakértőnktől? Mert...

 • Speciális kérdésekre kaphat választ egy jogszabályokban naprakész szakembertől

 • Optimalizálhatja fizetendő adóit

 • Új cégalapítás előtt kiválaszthatja 
  az Önnek legmegfelelőbb cégformát

 • Számos adócsökkentési lehetőségről 
  kaphat információt

© 2018 Sub Rosa Trend Kft.

 • Facebook Social Icon